Gardameer

Tijdens uw verblijf op camping Toscolano zullen u en uw kinderen zich in ieder geval nooit vervelen. Door de ideale ligging aan het Gardameer, is er hier elke dag opnieuw van alles te beleven. Of u nu graag veel sportieve activiteiten beoefent, of juist wilt ontspannen en zo weinig mogelijk doen, het is allebei mogelijk aan het Gardameer.

Watersporten
Bij een dergelijk groot meer als het Gardameer denken veel mensen natuurlijk direct aan watersporten. Deze kunnen volop beoefend worden tijdens uw verblijf op camping Toscolano. Naast het feit dat u heerlijk kunt zwemmen in het Gardameer, is het meer ideaal voor windsurfers.

Ook andere watersporten zoals zeilen, varen, waterskiƫn en duiken zijn echter mogelijk op het Gardameer. U kunt er alle soorten boten huren.De omgeving van het Gardameer is overigens ook ideaal voor vissers. Zowel in het meer zelf als in riviertjes in de omgeving worden regelmatig grote vissen gevangen.

Wanneer al deze sporten te saai voor u zijn, is er ook de mogelijkheid om extremere sporten te beoefenen. Wat denkt u van het beklimmen van de steile rotswanden, rafting, paragliding of canonying? Zelfs klettersteig is in deze omgeving mogelijk. Genoeg te doen voor de avontuurlijke kampeerder!

Prachtig landschap
Het Gardameer is niet alleen het grootste maar ook nog eens het schoonste meer van Italiƫ. Het meer is gelegen in een prachtig landschap van bergen, valleien en stranden, omgeven door authentieke stadjes en dorpjes.

Natuurliefhebbers komen bij het Gardameer sowieso aan hun trekken. De vele wandel en fietsroutes lopen langs ongerepte natuur en schenken u de meest prachtige vergezichten. Ook natuurliefhebbers zullen tijdens hun verblijf op camping Toscolano zich prima vermaken.

Kinderen
Het Gardameer is een heus paradijs voor kinderen. Ze kunnen zich natuurlijk in het meer zelf prima vermaken, maar er zijn ook nog eens meerdere pretparken, waterparken en zelfs een dierentuin. Vooral de spectaculaire waterparken zullen de kinderen niet snel vergeten.

Meer informatie over het Gardaeer? Kijk eens op Gardameer-nu.